+32 494 24 30 43 info@klimaworx.be
Industriële Koeltechniek

Industrie

Voedingsindustrie en -logistiek is de sector bij uitstek waar industriële koeling in vele fasen noodzakelijk is. Klimaatinstallaties in de voedingsindustrie moeten voldoen aan strikte wetgeving voor de voedselveiligheid en hygiëne, bij specifieke productieprocessen.

Alsook bedrijven in de chemische en petrochemische sector doen beroep op gespecialiseerde koelingsinstallaties.

Wij leveren koelingsinstallaties voor inkomende goederen, productiehallen en -ateliers, bereidingsprocessen, koel- en vriestunnels, high-care ruimtes, grondstoffen, labo’s, control rooms, clean rooms, enz.

 

Horeca Koeling

Horeca

In een omgeving waar de temperatuur snel oploopt, is het van belang dat etenswaren goed gekoeld zijn én blijven. Een goede koeling kan dan ook niet ontbreken. De grootste uitdagingen op het gebied van koelen zijn de omgevingstemperatuur, de benodigde capaciteit en energieverbruik. Waar moet je als horeca ondernemer op letten bij de aanschaf van koelapparatuur?

Airconditioning & Warmtepompen

Airco

De tweevoudigheid van verwarmen als koelen maakt het dat een airco-installatie amper nog weg te denken is in het dagelijkse leven.

Dankzij deze installatie kan men temperatuur en luchtvochtigheid per ruimte regelen naar behoefte.
Dit is mogelijk om uit te breiden en aan te passen aan één ieders budget.

Goede airconditioning zorgt voor een aangename ambiance met een temperatuur en luchtvochtigheid waar u zich het beste bij voelt. Een atmosfeer die u als ideaal ervaart, vrij van tochtverschijnselen en geluidsoverlast.

Voor elke ruimte is een passende oplossing :

Bijvoorbeeld: wand en vloermodellen, plafond inbouw en onderbouw modellen. Of het nu uw woning, kantoor, winkel, wijnkelder of een compleet pakhuis betreft, na een inventarisatie van grootte, isolatiewaarde en gebruiksdoel kan De Koeltechnieker u adviseren over het meest geschikte systeem.

Service & onderhoud
Koelingen & Airco’s

Wanneer u eenmaal een koel- of vriesoplossing heeft staan, is het zaak deze goed te onderhouden. Daarmee behoudt en verhoogt u tenslotte de kwaliteit van uw eigen producten. Ook op dit gebied kan De Koeltechnieker u uitstekend bijstaan. Natuurlijk geven we niet alleen advies, want nog liever nemen wij het onderhoud voor onze eigen rekening. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies wat we doen en hoe we uw producten zo goed mogelijk kunnen onderhouden.

  24/7 Service

  Vanzelfsprekend hebben wij ruime ervaring in het plaatsen, onderhouden én repareren van airconditioners, koelapparatuur en klimaatbeheersing systemen. Wist u dat wij voor onze vaste klanten zelfs 24 uur per dag bereikbaar zijn? Mocht er onverhoopt een storing in uw koelsysteem of airconditioning optreden, komen wij zo snel mogelijk ter plaatse om deze te verhelpen.

   +32 494 24 30 43

  Onderhoud

  Klimaworx levert diverse kwalitatief hoogstaande producten. Denk onder andere aan airconditioners,  koelcellen, koelwerkbanken, koeltoonbanken, koelkasten, wandkoelingen, vriescellen, vrieswerkbanken, vrieskasten, en diverse klimatiserings systemen.

  Daarnaast zijn we ook in staat om airconditioning te leveren en te plaatsen, zowel voor particulieren, bedrijven als winkels. Naast het leveren en plaatsen, zijn we ook graag verantwoordelijk voor het onderhoud van deze producten.

  v

  Overleg

  Het begin van alles.  Wat is het beste voor uw prijs-kwaliteit met het oog op de toekomst, rekening houdend met alle parameters ?

  l

  Offerte

  Offertes zullen gemaakt worden aan de hand van de geschetste situatie in de overlegfase naar gelang de wensen van de klant.

  Installatie

  De installatie gebeurt door ervaren gespecialiseerde koeltechniekers volgens de regels van de kunst.

  Z

  Oplevering

  Na de installatie zal bij de oplevering alles met de klant overlopen worden en wordt er bekeken of alles in de lijn der verwachtingen is uitgevoerd.

  Service & Onderhoud

  Met het oog op de functionaliteit van het systeem en/of systemen is het nodig deze fase niet over te slaan en zal deze dan ook zorgvuldig besproken worden.