+32 494 24 30 43 info@klimaworx.be

Klimaworx

Gecertificeerd Koeltechnisch Bedrijf
Over onsContacteer ons

Industriële Koeltechniek

Voedingsindustrie en -logistiek is de sector bij uitstek waar industriële koeling in vele fasen noodzakelijk is , alsook bedrijven in de chemische en petrochemische sector doen beroep op gespecialiseerde koelinstallaties.

Wij leveren koelinstallaties voor inkomende goederen, productiehallen en -ateliers, bereidingsprocessen, koel- en vriestunnels, high-care ruimtes, grondstoffen, labo’s, control rooms, clean rooms, enz.

Horeca Koeling

Als horeca-uitbater kent u als geen ander het belang van een perfecte koeling van de voedingswaren. Versheid, veiligheid en smaak zijn meer dan ooit tevoren van essentiële betekenis voor uw klant. 

Daarom bieden wij een snelle service door ervaren koeltechniekers, die u met spoed kunnen helpen wanneer nodig. Zo kunt u altijd rekenen op uw koeling of diepvriezer, en staat u nooit voor verrassingen die u veel verse voeding, tijd en geld kunnen kosten.

Airconditioning & Warmtepompen

De tweevoudigheid van verwarmen als koelen maakt het dat een airco-installatie amper nog weg te denken is in het dagelijkse leven.

Dankzij deze installatie kan men temperatuur en luchtvochtigheid per ruimte regelen naar behoefte.
Dit is mogelijk om uit te breiden en aan te passen aan éénieders budget.

24/7 Service +32 494 24 30 43

Wij werken met diverse bekende merken en leveren altijd maatwerk. Vanzelfsprekend hebben wij ruime ervaring in het plaatsen, onderhouden én repareren van airconditioners, koelapparatuur en klimaatbeheersing systemen.

Wist u dat wij voor onze vaste klanten zelfs 24 uur per dag bereikbaar zijn? Mocht er onverhoopt een storing in uw koelsysteem of airconditioning optreden, komen wij zo snel mogelijk ter plaatse om deze te verhelpen.

Onderhoud

Wanneer u eenmaal een koel- of vriesoplossing heeft staan, is het zaak deze goed te onderhouden. Daarmee behoudt en verhoogt u tenslotte de kwaliteit van uw eigen producten.  Natuurlijk geven we niet alleen advies, want nog liever nemen wij het onderhoud voor onze eigen rekening. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies wat we doen en hoe we uw producten zo goed mogelijk kunnen onderhouden.

Klimaworx

Gecertificeerd Koeltechnisch Bedrijf
Over onsContacteer ons