+32 494 24 30 43 info@klimaworx.be

over ons

Een team van koeltechniek specialisten.

“Uw wens, onze passie. “

 

Klimaworx heeft ruime ervaring met koeltechniek in alle voorkomende koelinstallaties en klimaatbeheersing, zowel voor bedrijven als ook voor particulieren. Men ontwerpt en realiseert energiezuinige en moderne koel- en vriesoplossingen. Behalve een optimaal advies, het leveren van hoog kwalitatieve apparatuur van alle bekende merken en het maken van maatwerk, heeft Klimaworx inmiddels ook een ruime ervaring in het onderhouden en repareren van koelapparatuur, en is dan ook uitgegroeid tot een erkend specialist op het gebied van koeltechniek.

Klimaworx richt zich al jaren op 100 % klanttevredenheid bij projecten en installaties waarbij in het proces met een hoge reactiesnelheid wordt gewerkt bij interventies en de na-service noden van klanten. Men kiest zelf hoogkwalitatieve leveranciers, steeds met een bewezen staat van dienst. Dit geeft de mogelijkheid om altijd de best mogelijke oplossing te kiezen in functie van de klant.

Het leveren van kwaliteit door een gespecialiseerd team van monteurs en techniekers, vakbekwaam in industriële koeling, horeca-koelingen, airco’s voor particuliere klanten en warmtepompen zijn het gevolg van de continue inzet van de meewerkende zaakvoerder en zijn team.

Met het oog op de toekomst zet Klimaworx in op een terdege structuur en opvolging van projecten met een logische aanpak en volledige focus op de wensen van de klant, rekening houdend met eenieders budgettaire voorwaarden.

Het specialisme van het team wordt geborgd met gerichte opleidingen on-the-job onder begeleiding van de zaakvoerder en zijn meest ervaren techniekers zodanig dat de kwaliteit ten allen tijde wordt gewaarborgd nu en in de toekomst !

Hans Van Werveke

Hans Van Werveke

Zaakvoerder

Joëlle Luyckx

Joëlle Luyckx

Administratief medewerker

 Ons verhaal

2013

“De koeling-bug heb ik met de paplepel binnengekregen dankzij mijn vader. Na een aantal jaren ervaring als werknemer in verschillende posities te hebben uitgevoerd, beginnend als koeltechnieker en opgewerkt tot team verantwoordelijke / projectleider, heb ik de stap gezet om in bijberoep mijn eigen klanten te beginnen zoeken, Klimaworx was geboren!”

 2017

“Door de groeiende vraag naar koelingsoplossingen op de industriële en particuliere markt zag ik mij genoodzaakt om mijn job als werknemer te stoppen en mij 100 % te focussen op mijn klanten, wat betekende dat Klimaworx een full-time job werd in 2017”

 Vandaag

“Nu 3 jaar later heb ik mij deze stap nog niet beklaagd, en zie ik een alsmaar groeiende markt positief tegemoet. Klimaworx is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde op de industriële en particuliere koelingsmarkt en we focussen ons nog steeds op 100% klanttevredenheid nog meer dan voordien met een stijgende vraag als gevolg… klaar om de volgende stappen naar de toekomst te zetten …”

Zaakvoerder

Hans Van Werveke 

03 mei 2020 

Onze Aanpak

Niets zo belangrijk om zich te identificeren met het project. Vandaar dat overleg de eerste stap is in onze aanpak om het einddoel te halen naar wens van de klant.

v

Overleg

Het begin van alles.  Wat is het beste voor uw prijs-kwaliteit met het oog op de toekomst, rekening houdend met alle parameters ?

l

Offerte

Offertes zullen gemaakt worden aan de hand van de geschetste situatie in de overlegfase naar gelang de wensen van de klant.

Installatie

De installatie gebeurt door ervaren gespecialiseerde koeltechniekers volgens de regels van de kunst.

Z

Oplevering

Na de installatie zal bij de oplevering alles met de klant overlopen worden en wordt er bekeken of alles in de lijn der verwachtingen is uitgevoerd.

Service & Onderhoud

Met het oog op de functionaliteit van het systeem en/of systemen is het nodig deze fase niet over te slaan en zal deze dan ook zorgvuldig besproken worden.